Bitcoin passeert $ 20K en bereikt het hoogste punt ooit

Na het bereiken van een eerdere recordhoogte op 30 november 2020 en 1 december 2020, handelt bitcoin nu ruim boven $ 20.000 en heeft het zijn vorige piekprijs overtroffen.

 

De waarde van Bitcoin is de afgelopen twee maanden snel gestegen. Volgens CoinMarketCap zou je op 16 oktober een bitcoin kunnen kopen voor $ 11.500. cryptohopper ervaringen van gebruikers online gedeeld.

 

 

Terwijl ik dit bericht schrijf, kun je een bitcoin kopen voor $ 20.775,72 – het vertegenwoordigt een stijging van 7,27% vergeleken met de prijs van gisteren. Het kost nu ruim $ 20.000 op alle grote beurzen.

 

Misschien herinner je je de bitcoin-razernij uit 2017. Destijds bereikte Bitcoin bijna $ 20.000 en crashte kort daarna. Zoals altijd betekent het feit dat bitcoin is gestegen, niet dat het in de toekomst zal stijgen.

 

Deze keer lijkt de rally een beetje anders, omdat er niet zoveel hype rond bitcoin is. Nu we een lange economische crisis ingaan, zijn sommige institutionele beleggers op zoek naar alternatieve activa – en bitcoin is daar een van. Sommige mensen zouden ervoor kunnen kiezen om hun crypto-activa voor een langere tijd aan te houden. Bitcoin lifestyle ervaringen zijn positief.

 

Toch zijn er veel nieuwe bitcoin-investeerders die slechts een fractie van een bitcoin hebben gekocht op fintech-apps voor consumenten, zoals Square’s Cash App, Robinhood en Revolut. Laten we eens kijken hoe de markt zich de komende maanden ontwikkelt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.